Despre noi

Scutul Negru Group a luat fiinţă în anul 2011, odată cu înfiinţarea ultimei firme din grup, S.C. Scutul Negru SPAM S.R.L., şi doreşte să se menţină cât mai sus, oferind servicii de înaltă calitate, toate sub aceeaşi umbrelă a grupului, având o bogată experiență în domeniu și o preocupare continuă pentru menținerea profesionalismului caracteristic companiei.

Din dorinţa de a oferi servicii de calitate, de înalt nivel, a fost fondat Scutul Negru Group, care aduce pe piaţă servicii de pază, protecţie, monitorizare şi nu numai, care satisfac nevoile tuturor clienţilor noştri

Scutul Negru Group cuprinde S.C. Scutul Negru S.R.L. – care la rândul său oferă servicii de Pază şi Protecţie, Monitorizare şi Intervenţie, Gardă de corp şi Transport Valori – S.C. Scutul Negru Service S.R.L., S.C. Scutul Negru SPAM S.R.L. și S.C. Scutul Negru Sisteme de Securitate S.R.L., care presupune nu doar montarea, ci şi conceperea de sisteme, adaptate după cerinţele şi nevoile beneficiarului, îndeplinind toate standardele de calitate.

În prezent Scutul Negru Group își propune să vină în întâmpinarea clienților cu o nouă platformă informatică menită să ofere clienților o serie de informații actualizate, în timp real, în privința profilului și serviciilor contractate sau asupra situației facturilor și plăților.

S.C. SCUTUL NEGRU S.R.L , societate specializata de paza constituita conform legii romane:

O.R.C. J12/91/16.01.2006

Licenta nr. 0869/P pentru actvitatea de paza, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane (I.G.P.R.)

Societatea noastra dispune de resurse umane (Agenti de paza, ordine si interventie) calificati sau in curs de calificare prin cursuri de formare profesionala pentru ocupatia de "Agent paza si ordine" si de specializare "Agent insotire, gardare si transport valori". De asemenea toti agentii de paza urmeaza cursul de pregatire pentru detinerea armelor de foc si a munitiei, in conditiile Legii 295/2005.

Intregul personal calificat este atestat de organele de politie, conform Legii 333/2003. Personalul este echipat si dotat in conditiile legii cu tomfa sau baston telescopic, spray iritant-lacrimogen si mijloace de comunicatii cu persoanele cu dispeceratul firmei. Lunar, in conditiile legii, agentii de paza frecventeaza cursuri de pregatirea specifica si legislatie. Personalul angajat urmeaza periodic, conform legii, pregatirea teoretica si practica privind activitatea de protectie a muncii si cea pentru situatiile de urgenta.

CAPACITATI SI DOTARI TEHNICE:

  • Dispecerat monitorizare si supraveghere pentru minimum 4000 obiective
  • Autoturisme pentru interventia operativa la obiective
  • Echipamente IT performante
  • Telefoane fixe, faxuri si telefoane mobile
  • Statii de emisie -receptie
  • Tinuta de lucru si echipamentul de protectie conform legislatiei

S.C. SCUTUL NEGRU S.R.L are relatii de colaborare, pe linie de specialitate, cu institutii si firme specializate:

  • Unitati (subunitati) ale M.A.I.
  • Pentru formarea profesionala: S.C SERVPRINVEST